TÄYSPALVELU

Täyspalvelu on helppo ja vaivaton tapa myydä tarpeettomat lastenvaatteet ja –tarvikkeet. Sinun tarvitsee vain tuoda meille tavarat – me hinnoittelemme tuotteet, laitamme ne esille, hoidamme myynnin ja pidämme pöytäsi siistinä koko myyntijakson ajan sekä lopuksi keräämme myymättömät tavarat. Arvokkaimpiin tuotteisiin laitamme lisäksi hälyttimet.
Täyspalvelusta ei makseta pöytävuokraa vaan myynnistä peritään 50 %:n provisio. Tavaroita tuodessa maksetaan 10 euron aloitusmaksu. Hinnoittelemme tuotteet kohtuuhintaisiksi vastaamaan kirppiksen yleistä hintatasoa. Sen jälkeen arvioimme kuinka pitkä jakso myynnille kannattaa varata. Myyntijakson pituus on 2-8 viikkoa riippuen hinnoiteltujen tuotteiden määrästä.

Täydenpalvelun pöytiä otamme vastaan kuukausittain rajallisen määrän, joten varaathan oman aikasi sähköpostilla, puhelimitse tai suoraan kirppikseltä.
Huolehdimme asiakkaan tavaroista parhaamme mukaan, mutta asiakas jättää tuotteet myyntiin omalla vastuullaan. Kirpputori ei vastaa rikkoutuneista ja/tai hävinneistä tavaroista eikä tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan, varkauden tai vahingonteon yhteydessä.

  • voit tuoda 1-3 isoa kestokassillista tavaraa (tai vastaava määrä)
  • lisäkasseista perimme hinnoittelumaksua 5€/kassi
  • laita kaikkiin kasseihin ja laatikoihin nimesi
  • tuo vain sesongin mukaisia vaatteita, kenkiä ja urheiluvälineitä (ei esim. kesällä luistimia,suksia tmv)
  • vaatteet: max. 5 vuotta vanhoja, vastapestyjä, ehjiä, värinsä ja muotonsa säilyttäneitä
  • puhdista kengät sisältä ja ulkoa (myös hiekat pois!!)
  • lelut ja pelit: ehjiä ja puhtaita, joissa kaikki osat tallessa (tarvittaessa mukana toimivat patterit)

Katsothan tuotteet kotona huolellisesti läpi ennen niiden tuomista! Myyntiin emme laita likaisia, rikkinäisiä tai erittäin/liian kuluneita tai liian vanhoja tuotteita, joten niitä ei kannata tuoda mukanaan. Täyspalveluun emme myöskään ota äitiyspakkauksen tuotteita.

Trendy Kids pidättää oikeuden valita hinnoiteltavat tuotteet ja palauttaa kaikki tavarat asiakkaalle, mikäli yllä olevat ehdot eivät joltakin osin täyty. Mikäli tuoduista tavaroista 30% tai enemmän on likaisia, rikkinäisiä, liian vanhoja tai väärän sesongin tuotteita, niin veloitamme niiden läpikäymisestä 10€.
Samoja, jo kertaalleen täyspalvelussa olleita tavaroita, emme ota enää myyntiin. Jakson päätyttyä keräämme myymättömät tuotteesi, jotka on noudettava mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään viikon sisällä jakson päättymisestä. Noudon yhteydessä tilitämme 50% myynnistä joko käteisellä tai pankkitilillesi. Voit myös jättää myymättömät tuotteet kirpputorille, jolloin toimitamme ne hyväntekeväisyyteen, jatkomyyntiin tai hävitettäväksi.