SÄÄNNÖT JA OHJEET

Voit varata myyntipaikan kirpputorivaraus.com -sovelluksessa, sähköpostilla, paikanpäällä tai puhelimitse. Myyntijakson pituus on 7, 14, 21 tai 28pv. Aloituspäivän voit itse vapaasti valita. Vuokra maksetaan vasta jakson päätyttyä. Tilitykset maksetaan pääsääntöisesti pankkiin kahden vuorokauden kuluessa jakson päättymisestä. Tilityksiä varten tarvitsemme pankkitilisi IBAN-muodossa. Pienemmät tilitykset voidaan maksaa myös käteisellä. Trendy-kirppis pidättää oikeuden päättää tilityksen maksutavan joko käteisellä tai pankkitilille.

Kirpputorillamme myydään hyväkuntoisia, ajanmukaisia lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Tuothan myyntiin vain ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita sesongin mukaisesti. Meiltä saat lainaksi korit ja henkarit sekä hälyttimet ilman eri veloitusta.
Pidämme kirppiksen siistinä ja järjestelemme pöytiä päivän aikana aina kun ehdimme. Lisämaksusta voit varata siivouspalvelun, jolloin siivoamme pöytäsi kaksi (2) kertaa päivän aikana. Kaikki myytävät tuotteet ovat myyjän vastuulla. Emme vastaa rikkoutuneista ja/tai hävinneistä tavaroista. Emme myöskään vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan, varkauden tai vahingonteon yhteydessä. Myytävillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

HINTALAPUT
Varattuasi pöydän lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja hintalappupohjan (pdf-muodossa).
Hintalapuissa on oma henkilökohtainen viivakoodi. Hintalappuja voi tulostaa rajattomasti. Hintalaput voi myös noutaa suoraan kirppikseltä. Myyntipaikan hintaan sisältyy kolme (3) hintalappuarkkia kirppikseltä noudettuna (arkissa 24kpl hintalappuja). Lisäarkkien hinta on 0,20e/arkki ja tarra-hintalaput 0,50€/arkki.
Kaikissa tuotteissa tulee olla hintalappu, josta löytyy asiakasnumero, pöydän numero, tuotekuvaus ja hinta. Kiinnitä hintalappu niin, että se pysyy tavaroita katsottaessa, mutta niin, ettei se tee tuotteelle vahinkoa. Vaatteisiin esim. hakaneuloilla tai nuppineuloilla, muihin tavaroihin teipillä.
Mikäli muutat tuotteen hintaa tai tuotetietoja, tee uusi hintalappu. Emme rahasta korjattuja lappuja. Emme myöskään kerää tai säilytä hintalappuja.

PÖYDÄN TÄYTTÖ JA TYHJENNYS
Tavarat voit tuoda myyntijaksoa edeltävän päivän viimeisellä aukiolotunnilla tai myyntijaksosi ensimmäisen päivänä. Jos tulet aloituspäivänä vasta klo 12 jälkeen, ilmoita siitä meille esim. tekstiviestillä, jotta tiedämme pitää pöytäsi varattuna. Tyhjennys tulee tehdä viimeisenä myyntipäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa.
Tullessasi tyhjentämään pöytää kannattaa varata aikaa ja kiertää muutkin myyntipöydät ja tarkistaa, onko omia tavaroitasi kulkeutunut toisiin pöytiin. Lähes aina kadonneet tavarat löytyvät toisesta pöydästä. Kannattaa myös itse huolehtia siitä, ettei vahingossa pakkaa mukaan toisen pöydän tavaroita. Ethän halua, että kukaan muukaan pakkaa sinun tavaroitasi omaan kassiinsa.
Mikäli joudumme tyhjentämään pöytäsi ilman että siitä on sovittu etukäteen, veloitamme siitä 12€. Säilytämme tällöin tavaroitasi seitsemän (7) vuorokautta, jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorimme omaisuudeksi ja ne toimitetaan hyväntekeväisyyteen, jatkomyyntiin tai hävitettäväksi.

YHTEISALUEET
Myyntipaikkavuokraan sisältyy myös isommat tuotteet, kuten vaunut, rattaat ja harrastusvälineet joille löytyy oma myyntialue. Kirppiksellä on yhteiset myyntialueet myös ulkovaatteille, jalkineille, kirjoille, lastentarvikkeille, merkkivaatteille, äitiysvaatteille ja naistenvaatteille.

LISÄPALVELUT
Pitkänmatkalaisille tarjoamme erityistä esillelaitto- ja täyttöpalvelua. Varaat pöydän normaalisti ja tuot tavarat meille ennen jaksosi alkua silloin kun sinulle sopii. Me laitamme pöytäsi valmiiksi ja täydennämme sitä menekin mukaan jakson aikana.

Esillelaitto 10€ ja pöydän täyttö 5€/kassi.

Yksittäisten tavaroiden myynti; jos haluat tuoda myyntiin vain esim. vaunut, rattaat, pinnasängyn tmv. niin varaa tällöin provisiomyyntipaikka. Hinta 2€/tuote/14pv ja myyntiprovisio 30%.

JÄLKIMYYNNIT JA LÖYTÖTAVARAT
Mikäli sinulta jääneitä tavaroita myydään jaksosi päätyttyä, niin myynti ohjautuu asiakasnumerollesi seuraavat seitsemän (7) päivää. Jälkimyynnit ja lunastamattomat tilitykset tulee noutaa suoraan kirppikseltä viimeistään 14 päivän kuluessa jakson päättymisestä (jälkimyynnit maksetaan vain käteisellä). Tämän jälkeen ne siirtyvät kirppiksen omaisuudeksi.
Kassalla on myös löytötavarakori, johon asiakkaat voivat tuoda tavaroita, joista on esim. hintalappu pudonnut. Löytötavaroita säilytämme kassalla keskimäärin yhden kuukauden. Noutamattomat vaatteet ja lelut toimitamme hyväntekeväisyyteen.

PERUUTUSOIKEUS
Voit peruuttaa varauksesi viimeistään kaksi (2) vrk ennen jakson alkua. Jos varattu jakso perutaan vasta alkamispäivänä tai jätetään käyttämättä, perimme puolet pöydän perusvuokrasta.

KANTA-ASIAKASETU
Palkitsemme aktiiviset myyjät. Kun varaat uuden jakson viimeistään kolmen kuukauden päähän edellisen jakson päättymisestä, saat YHDEN LISÄPÄIVÄN UUTEEN VARAUKSEEN!

Maksuvälineenä kirppiksellä käyvät käteinen ja kaikkien pankkien debit- ja kredit-kortit.